Η δραστηριότητα των Επιμελητηρίων της Κρήτης στον διαδικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Επιστολή της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Μαρίας Κοζυράκη, προς τα Επιμελητήρια της Κρήτης:

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ως ο μοναδικός κρατικός φορέας δημόσιας διοίκησης στην Κρήτη, αποσκοπεί με την ηλεκτρονική σελίδα που διατηρεί να συμβάλλει στην ευρεία πληροφόρηση του κοινού, όχι μόνο για τα θέματα που διαχειρίζονται οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης για ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και για υποθέσεις άλλων οργανισμών και νομικών προσώπων, που αποτελούν σύμβουλο της πολιτείας στους τομείς αρμοδιότητάς τους, όπως ο φορέας σας.

Για το λόγο αυτό, όπως ενημερώνονται όλα τα Επιμελητήρια της Κρήτης, η ηλεκτρονική σελίδα καθενός, προβάλλεται ήδη στο διαδικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ως χρήσιμες συνδέσεις, μέσω της διαδρομής https://www.apdkritis. gov. gr/el/επιμελητήρια-κρήτης.

Λόγω της κρισιμότητας που διέπει την έγκαιρη διάχυση της πληροφορίας, πρόκειται να δημιουργήσουμε, στον ιστοχώρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ψηφιακό πλαίσιο για άμεση και στοχευμένη προβολή και επικοινωνία των ανακοινώσεων των επιμελητηρίων της Κρήτης. Θέτουμε προτεραιότητα την έγκυρη και διευρυμένη ενημέρωση προς τους πολίτες του τόπου μας, με προώθηση θεμάτων που αφορούν το νησί μας και σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και των μελών σας και ζητάμε τη συνεργασία σας εφόσον το επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Πληροφορικής & Επικοινωνιών (2813404111) ή με το Γραφείο Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί